Velkommen til NanoClean

NanoClean har specialiseret sig i rensning, algebehandling og imprægnering af fliser, belægningssten, tag, facader og træterrasser. Vi samarbejder med de bedste leverandører af udstyr, algemiddel og imprægnering, hvilket sikre det bedste resultat, som holder i længst tid!

Ejer af NanoClean

”Før jeg startede NanoClean har jeg i flere år arbejdet med renovering og salg af huse. Det der altid gjorde det største indtryk på mig, var hvor stor en forskel en overfladerens kunne gøre på det samlede indtryk. At overfladerens så samtidigt involverer arbejde med  ”lanser”, ”pistoler” og store maskiner gjorde bestemt ikke branchen mindre attraktiv for mig. I dag kan jeg ikke gå forbi en beskidt overflade uden at det kilder lidt i min ”triggerfinger” og generelt synes jeg det er rigtig synd, når beskidte fliser, tag eller facade skal ødelægge det overordnede indtryk af et ellers flot hus, specielt når jeg ved hvor effektivt vi kan fjerne det”

Hvorfor du skal vælge os

Vores overordnede mål er at yde en service og et produkt som vi altid kan stå 100 % inde for. Dette opnår vi ved altid at arbejde ud fra vores 3 standarder kvalitet, tillid og god service.
1

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter eller en udført opgave. Vi er først tilfredse når vi er helt i bund.

2

Tillid

Vælger du NanoClean som partner, vælger du en virksomhed du kan have fuld tillid til. Du kan have tillid til at vi overholder vores aftaler og skulle vind og vejr holde os fra at udføre en opgave, lader vi dig selvfølgelig ikke vente i uvidenhed. Vi udføre vores arbejde inde på din matrikkel hvilket vi ser som en tillidserklæring fra din side, en tillidserklæring vi vil gengælde ved at passe på din ejendom, din have og dit haveinventar.

3

God Service

Service er mange ting og god service kan være lidt svær at definere, men man er aldrig i tvivl når man har fået det, og i endnu mindre grad når man ikke har fået det. For os er god service når vi overholder vores aftaler, møder dig med et smil, udføre vores opgave med mindst mulige gener for dig, laver kvalitetsarbejde hver gang, og selvfølgelig at vi leverer et resultat som lever op til dine forventninger.

NanoClean ønsker at være en af de stærkeste kræfter i branchen og herved drive markedet i en positiv retning.

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!