Imprægnering af fliser og facade

Vil du gerne forebygge frem for at foretage regelmæssige rensninger? Har du for nyligt lagt, eller planlægger du at få lagt nye fliser, så er imprægnering helt sikkert noget du skal overveje. Selv helt nylagte fliser bliver hurtigt triste at se på, på grund af det fugtige danske vejr. Fliser bliver ikke levret imprægneret, så vand og fugt vil trænge ind, hvilket giver gode betingelser for alger og flisepest.

Vi kan varmt anbefale at give dine fliser eller facade, en nanobaseret imprægnering, som ligger en åndbar og vandafvisende hinde, hvilket forhindre fugt i at trænge ind. Dette sammen med en årlig algebehandling holder din overflade fri for alger og flisepest i mange år fremover.

Hvorfor imprægnerer overfladen?

En imprægnering holder som sagt dine behandlede overflade flot i længere tid.

En imprægnering giver dig den bedst mulige effekt efter en rensning og sørger for at dine fliser, belægningssten eller facade ikke er modtagelige for vand. Når ikke din overflade er modtagelig for vand, vil alger ikke trives, da de har brug for vand. Derudover vil chancen for frostspringninger formindskes betydeligt, da vandet ligger sig over og ikke trænger ind i underlaget.

Selvom at fliserne er imprægnerede, skal man også sørge for at vedligeholde den imprægnerede overflade. For én ting er at få udført denne behandling, men det betyder ikke, at man kan lade facade og fliser stå til, de skal stadig vedligeholdes i løbet af året via en grundig algebehandling, som dræber alger og flisepest inden det sætter sig fast.

Hvorfor vælge Nanoclean til imprægnering af facade og fliser?

NanoClean ved ikke alene, hvordan man foretager den bedste mulige rengøring, men også hvordan vi samtidigt yder den bedste beskyttelse af dine overflader fremover. Det sikrer vi os ved at arbejde nænsomt og med maskiner som ikke belaster dine fliser, facader og miljøet mere end allerhøjst nødvendigt. Når det kommer imprægnering er valg af den rigtige imprægnering også meget vigtigt. Vi benytter en gennemtestet nanobaseret imprægnering af høj kvalitet, som holder længere end alle produkter vi har testet den imod.

1

Grundigt forarbejde

Langt de fleste gange vi skal foretage en imprægnering af en overflade, sker det på en “gammel” overflade, altså fliser eller facade som først skal have en grundig Fliserens, eller facaderens inden imprægnering. Overfladerens er vores speciale, så vi leverer altid en helt ren overflade inden imprægnering påføres.

2

Den bedste imprægnering

Vi bruger ganske enkelt et af markedets bedste nanobaserede imprægneringer, som flere gange vist sig bedst i test. Derudover har vi det rigtige materiel og bemanding, som sørger for at produktet bliver lagt rigtigt ud. Så holder det i mange år fremover.

3

Den bedste efterbehandling

Alger og flisepest kan godt trænge gennem selv den bedste imprægnering. Imprægneringen gør det lang sværere, men holder ikke overfladen vedlige, vil de med tiden trænge ind i flisen, eller facaden. En årlig algebehandling dræber alle alger og flisepest inden det får “rødder” og sætter sig fast. Med en årlig algebehandling, kan NanoClean garanterer at der ikke dannes alger og flisepest i 15 år efter en imprægnering!

Hvad koster en imprægnering?

Prisen på en imprægnering varierer logisk nok baseret på størrelsen af din opgave. Vi har en opstartspakke som inkl. Imprægnering af 100 m2 overflade.

Har du et areal som er større end 100 m2 betales der pr. m2 som skal imprægneret. Du kan se vores aktuelle priser her.

Vi giver også gerne en god pris på vedligehold af imprægneringen via algebehandling, således du er sikker på fliser eller facade konstant er vedligeholdt.

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!