Fliserens

Hvis du har fliser på terrassen, i haven, indkørslen eller rundt om huset, så kender du også til, at de kan blive kedelige og triste at se på. Det sker helt naturligt, når fliserne bliver udsat for det fugtige danske vejr, som er ideele forhold for alger og flisepest. Det er desuden ikke kun udseendet det går ud over, men fliserne kan også blive glatte af algerne og derved farlige at gå på i vådt vejr.
Hos Nanoclean.dk har vi specialiseret os i fliserens og efterfølgende vedligeholdelse, så du kan have glæde af dine fliser i mange år ud i fremtiden. Vi sørger for at dine fliser ikke bare ser flotte ud, men også er sikre at færdes på i al slags vejr.

Hvorfor vælge Nanoclean.dk til fliserensning?

Vi tilbyder fliserens på hele Sjælland og vores mange års erfaring gør, at vi kan garantere et resultat du bliver glad for.

Ikke alene bliver dine fliser flotte og algefri, behandlingen bliver også udført med maskiner der sørger for, at overfladen på dine fliser ikke tager skade. Hvorfor er et så væsentligt, tænker du måske. Det er ganske enkelt, jo mere skadet og ru overfladen på dine fliser bliver, des mere modtagelige bliver de overfor alger og flisepest.

Jo mere skånsomt fliserne renses, des længere holder behandlingen altså.

 

1

Kvalitet

For os er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med samme høje kvalitet, hver gang! Derfor er det en af vore kerneområder i firmaet. Vi bestræber os derfor på at levere det samme, gode resultat hver gang – lige meget hvor stort eller lille området er.

2

Tillid

Hvor kvaliteten forhåbentlig taler for sig selv er tilliden noget vi arbejder ekstra hårdt for at vedligeholde. Du skal gerne kunne stole 100% på os og vide, at når vi laver en aftale, så holder vi den. Skulle vejr og vind komme i vejen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt, så vi kan finde en ny dato.

3

God service

Hos os er den gode service alfa og omega, for der findes ikke nogen bedre reklame end tilfredse kunder og gode resultater. Ud over det, er det meget forskelligt, hvad folk regner for god service, men vi bryster os af at levere det, efter bedste evne hver eneste gang.

Fordi vi er så sikre på, at du blive glad for resultatet og fordi vi altid samarbejder med de bedste, når det kommer til udstyr og algemidler, så kan vi på langt de fleste af vores services tilbyde en garanti på op til 15 år.

Bliv klogere på fordelene ved at få en fliserens

Her vil vi kort komme ind på de forskellige fordele ved at få dine fliser renset.

#1 Få flotte fliser igen

Den mest åbenlys fordel er, at dine fliser igen kommer til at fremstå helt som nye. Har du valgt fliser i en farve, der ligger langt fra den mørke grå/brune, algerne har, så vil du ganske givet blive overrasket, når fliserne efter den første rensning igen har deres oprindelige farve.

#2 Du undgår glatte fliser

Alger er ikke bare grimme at se på, de er også med til at gøre fliserne glatte at gå på. Især i vådt vejr kan det faktisk være farligt at gå på fliser, der er hårdt angrebet af alger, for jo mere vand de får, des mere vokser de og det betyder også, at de bliver fedtede og glatte.

#3 Dine fliser får en længere levetid

Mange ved ikke, at alger, flisepest og anden skidt også slider på fliserne ved at nedbryde dem. Det er en ond cirkel, for på den måde bliver de som konsekvens mere modtagelige overfor alger. Altså er en rens og efterfølgende algebehandling med til at forlænge dine flisers levetid.

#4 Pæne fliser øger værdien af din ejendom

Det kan på den måde ses som en investering i fremtiden, i tilfælde af at huset en dag skal til salg. Desuden bliver sommerens grillaftener og festlige indslag hurtigt sjovere, når terrassen ser fuldstændig ny anlagt ud.

Hvordan foregår en fliserens?

En fliserens er faktisk en del af en længere behandling, der indeholder flere forskellige arbejdsgange udført over en fastlagt periode. Vi sørger selvfølgelig for at alle arbejdsgangene bliver udført i samme høje kvalitet.

Bestil et uforpligtende tilbud eller evt. prøverens

For at være sikker på at du får det dine fliser har brug for, er det første du skal gøre at bestille et tilbud fra os. Hvis du vil se, hvad det helt præcis er, vi kan gøre for dig, så kan du få en gratis prøverens, hvor vi kommer ud og renser en lille del af det areal du ønsker behandlet. På den måde kan du se præcis, hvad det er du betaler for, inden du accepterer vores tilbud.

 

Rensning af dine fliser og oprydning

Når du har godkendt vores tilbud, kommer vi ud og renser hele arealet.

 

Oprydning

Rensningen inkluderer naturligvis oprydning efter rensningen, så du ikke skal bekymre dig om det.

 

Påføring af algebehandling

Når fliserne er tørret op efter rensningen, skal de have en algebehandling. Denne behandling sørger for, at alle rester og sporer efter algerne fjernes helt, så der ikke opstår alger med det samme igen. Algebehandlingen skal have tid til at virke og tørre godt ind.

 

Påføring af imprægnering

Når det er sket, så kommer vi igen og sørger for den sidste behandling, nemlig imprægnering. Når vi vælger at inkludere en imprægnering i vores fliserens, så er det fordi at algerne trives bedst, når fliserne og fugerne mellem dem er fugtige eller våde. Med en imprægnering sørger vi for, at fugten ikke kan trænge ned i fliserne og derved bliver det sværere for algerne at finde steder med fugt og næring at vokse. På den måde sørger imprægneringen for, at fliserensen holder endnu længere og dine fliser forbliver pæne l længere tid.

 

Fugesand

Sidst, men ikke mindst, skal fugerne have en tur. Her har du to valgmuligheder:

  • Vi leverer sandet til dig, hvorefter du selv sørger for at fordele det ud over arealet.
  • Vi leverer og fordeler sandet for dig, så du ikke skal gøre andet end at nyde din nye terrasse eller indkørsel.

 

Vælg om du vil tilvælge årlig algebehandling

Nu, hvor behandlingen er overstået kan vi tilbyde dig en aftale, der hjælper med at vedligeholde din fliserens meget længere. Med en årlig algebehandling kan du holde algerne ned og fliserne sikre og pæne i længere tid.

Prisen på fliserensning

Vi har forsøgt at lave vores priser 100 % gennemskuelige, hvilket betyder, at du altid ved, vad du skal betale inden du godkender en aftale fra os.

Som udgangspunkt har vi tre prisejer. Det handler om arealer på over 100kvm, arealer under 100kvm og priser til erhverv. Herunder finder du desuden priser på alt, lige fra en helt enkelt rensning til den fulde behandling med fliserens, algebehandling, og imprægnering.

Det vigtigste for os, er, at du kan finde den behandling, der passe præcis til dit behov, når du klikker ind på vores side.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på præcis din opgave. Ingen opgave er for stor eller for lille til at få et tilbud fra os.

Bestil et tilbud

Angiv opgave
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave