Fliserens Ringsted

Hvor længe er det egentlig siden, at du sidst så på dine fliser? Altså rigtig så på dem? De er sandsynligvis ikke nær så smukke i udseendet, som de var oprindeligt. Hvis de ser lidt eller meget triste ud og langt fra ser ud, som de gjorde engang, så er det måske ved at være på tide, at du får bestilt en grundig fliserens.
Fliserne ligger uden i al slags vejr året rundt. Det medfører selvfølgelig, at der sker en vis påvirkning. Det kan være i form af almindeligt skidt og slid, og det kan også være i form af alger, mos og andre små vækster. Vi laver fliserens på sjælland

Hvordan kan en fliserens hjælpe?

Det er helt afgørende, at du får renset fliserne grundigt af. Det er lige så vigtigt, at fliserne bliver efterbehandlet og afslutningsvis imprægneret. Hele pakken er nødvendig for, at fliserne igen kommer til at shine.

Ud over det rent kosmetiske, så er det også virkelig sundt for fliserne at blive renset og behandlet. Desuden kan fliser med alger på være meget glatte og dermed til fare.

Kompetent fliserens i Ringsted og omegn

Lad en af vores lokale og professionelle fliserensere klare opgaven. Overlader du opgaven til os, så vil vi på bedste vis sørge for, at fliserne igen bliver både smukke og sunde.

Det, du får, når du hyrer din lokale fliserens i Ringsted hos os, er:

  • En fagmands ekspertise
  • En lokalkendt fagmands viden om dit nabolag
  • En fagmands brug af professionelt udstyr
  • En fagmands viden om brug af miljørigtige rensemidler
  • En tiptop opgaveløsning igennem alle faser
  • Den bedste service

Der er således mange fordele ved at hyre en professionel fra NanoClean, og at vi er lokalkendte, og altså bekendte med miljøet og hvad det betyder for fliserne, er klart en fordel for begge parter.

Fliserensning i Ringsted

Priser på fliserens i Rignsted

Vi har ingen kørselstilæg i Ringsted, så de priser du ser er gældende. Se vores oversigt og se hvad du skal betale.

Lav en fast aftale om fliserens i Ringsted

Kontakt os i dag, og få lavet en god aftale. Det kan fint være som en form for abonnementsaftale eller en fast aftale, der går ud på, at han kommer cirka en gang om året og giver alle fliserne en grundig fliserens og efterbehandling.
Gør du det, så vil samtlige fliser på din matrikel stå så smukke som nye, de vil ikke stå med glatte skridfarlige algeforekomster på og desuden vil de kunne holde meget længere.
Der er således mange fordele ved at lade din lokale fliserenser tage sig af at holde dine havefliser algefri.

Hvordan foregår det, når vi rykker ud til fliserens

Hele processen er en flertrinsraket som typisk strækker sig over 3 faser og alle faser i processen er vigtige.

Når selve arbejdet sættes i gang, så lægges der ud med en meget grundig afrensning af fliserne.

Dernæst påføres selve algebehandlingsmidlet. Det skal dække hele flisearealet, og det skal sidde på i noget tid, så det kan sidde at arbejde. Dette middel skal sørge for, at alger, mos og flisepest forsvinder. Også de små mikroorganismer og sporer skal fjernes, ellers vil de snart slå sig ned igen.

Når det har siddet den tid, det skal, og er blevet godt tørt, så kommer vi igen for at foretage imprægneringen. Denne del er processen er også meget vigtig. Det er nemlig her, at der lægges en tynd hinde på fliserne og fugerne, som forhindrer væksterne i at slå sig ned der igen i den kommende lange tid.

Til allersidst vil det være sådan, at der kun mangler den sidste finish, hvilket er at fylde nyt fugesand i fugerne. Det gamle sand blev spulet væk under den første afrensning, så det skal selvfølgelig erstattes af noget nyt rent sand.

atet.

Fliserens i Ringsted – red dine fliser

Efter rensningen kommer fliserne til at stå smukke og friske igen. Men der er også hele den mere fornuftige side af sagen.

Det er nemlig sådan, at fliser skal renses og behandles regelmæssigt for ikke at komme til at lide under algeangrebet.

Alger holder virkelig godt på fugt. Denne fugt kan over tid nedbryde fliserne, der ikke har godt af at stå konstant under fugt. Når først fliserne begynder at smuldre, så er de ikke så meget værd som fliser, og så skal de skiftes ud.

Hvis du sørger for et regelmæssigt besøg af os, så undgår du at skulle skifte de angrebne fliser ud.

Hvis du har glatte fliser på din grund, så bliver disse fliser glatte, hvis der gror alger på dem. Det kan risikere at blive slemt, hvis nogen glider på dem. Derfor skal glatte fliser også have en god fliserens.

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!