Fliserens Karlslunde

Hvis fliserne i din have ser grimme og grønne ud, er det med stor sandsynlighed på grund af alger og mos. Som haveejer kan det være frustrerende at se på, men der er ikke meget, man selv kan gøre. Hos NanoClean tilbyder vi en grundig fliserens, der vil få dine flotte fliser tilbage igen.

Vi tilbyder fliserens i Karlslunde såvel som på resten af Sjælland, og vi er stolte af at kunne udføre en grundig og effektiv fliserens, som bringer et smil på kundens læber.

En grundig fliserens til dig i Karlslunde

Når vi renser fliser, starter vi altid med fliserens, som vasker fliserne helt rene.

Derefter behandler vi fliserne med vores algemiddel, der er skånsom for både fliserne og det omkringliggende miljø. Dette middel er utroligt effektivt til at dræbe alger.

Under hele rensen sørger vi selvfølgelig for, at processen er så skånsom så muligt, så du som kunde står med det bedste resultat i sidste ende. Har du brug for en fliserens i Karlslunde eller på resten af Sjælland, kan du derfor trygt overlade der i vores hænder.

Hvorfor er mine fliser grimme?

Grimme fliser er som nævnt før næsten altid et resultat af algevækst eller mos. Særligt i Danmark er dette et problem, da vi med hyppig regn og næsten konstant fugtige forhold giver optimale forhold for algerne. Algebekæmpende produkter som dem vi bruger, kan hjælpe langt hen ad vejen, men algerne vil altid dukke op igen.

Derfor tilbyder vi også imprægnering af fliserne, hvilket gør det meget sværere for vandet at trænge ind i flisen. På den måde skabes de værste vækstbetingelser muligt for algerne, og du kan være sikker på, at der går lang tid, før dine fliser igen ser grimme ud.

Står du med stenfliser i haven eller andetsteds, der godt kunne bruge en fliserens i Karlslunde eller for den sags skyld på hele Sjælland er du velkommen til at ringe til os. Så vil vi være mere end glade for at komme ud og give vores bud på, hvilken behandling, der ville passe bedst i lige netop din situation og selvfølgelig sørge for, at fliserne ser ud som var de nye.

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!