Facaderens

Når facaden begynder at se trist og beskidt ud kan det være en god ide med en facaderens. På den måde kan du gøre bygningen mere indbydende og lækker at se på og du kan sørge for, at den har de bedst mulige forudsætninger for at forblive pæn i længere tid.
Med en facaderens får du ikke bare fjernet de synlige spor af alger, mos og lav, men også rødder og sporer, der ellers kan være med til at gøre, at algerne vokser frem igen med samme hast som mælkebøtter i foråret.

Facaderens – se fordelene

Der er som udgangspunkt rigtig mange fordele ved at få renset og behandlet facaden på enhver bygning, for det ser hurtigt trist og u-indbydende ud med alger og snavs, der misfarver hele bygningens yderside. Herunder finder du dog de tre fordele vi oftest hører nævnt fra tilfredse kunder:

1

Flot og indbydende facade

Når facaden fremstår ren og pæn giver det besøgende lyst til at træde indenfor. Det virker indbydende og velholdt på en måde, der udstråler noget helt andet end en trist og grumset facade. Det er måske ikke noget vi bevidst tænker over, men når opgaven først er udført vil det gøre en forskel så åbenlys, at den taler for sig selv.

2

En facaderens forøger værdien af din ejendom

Hvad enten det er et privat hjem, en erhvervsejendom eller en boligforening der trænger til en kærlig hånd, så virker en ren og velholdt facade bare langt mere indbydende.

Skal dit hus sælges vil en smukt vedligeholdt facade være med til at give potentielle købere lyst til at se mere.

3

Undgå nedbrydning og frostspringninger

Alger tiltrækker fugt, og derfor vil en facade, som har alger og være langt mere udsat for fugt end en ren facade. Dette betyder at din facade med tiden vil nedbryde og om vinteren vil fugten give lagt større chancer for frostspringninger i facaden.

Hvordan renser I min facade?

I grove træk foregår en facaderens over 3 trin, rens, algebehandling og imprægnering. Nedenfor kan du læse mere om den behandling vi giver din facade.

Bestil tilbud på facaderens

#1 Bestil et tilbud på facaderens

Den første del af processen er åbenlyst. Du ska tage kontakt til os hos NanoClean enten på telefon eller mail, så vi kan finde ud af, hvad du ønsker vi skal hjælpe med.
Som oftest vil vi gerne ud og kigge på den facade, der skal renses inden vi kommer med et tilbud. Det er ganske simpelt for at være sikre på, at vi kommer med et så præcist tilbud som muligt.
Herefter vil vi udregne et tilbud og sende det til dig, så du kan kigge det igennem og godkende det, hvis du ønsker, at vi skal rense din facade.

facaderens

#2 Rens af facade

Hvis facaden trænger til en rensning, så er det naturligvis det første vi gør. Det er ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt, men er facaden meget beskidt og ramt af alger, betyder det, at vi vil være nødt til at rense den først, for at de efterfølgende behandlinger får den optimale mulighed for at virke.

Når vi renser din facade tager vi udgangspunkt i, hvilken overflade vi arbejder med og beslutter derfra, hvordan det bedst gribes an, så overfladen ikke tager skade, men samtidig bliver helt ren og pæn igen. Det efterlader en flot, ren facade, der er i helt optimalt stand, når der skal påføres algebehandling.

algebehandling af facade

#3 Algebehandling

Har din facade ikke brug for en forudgående rensning er algebehandlingen det første skridt vi tager, for at bekæmpe algerne.

Med denne behandling går vi ganske simpelt ind og fjerne alle de resterende alger. Både dem, der er synlige og dem, der ikke er.

Algerne har rødder, der vokser ind i overfladerne, hvor der er de mindste huller eller ujævnheder og fjernes de ikke, så kommer algerne tilbage igen stort set med det samme.

Algebehandlingen sørger med andre ord for at der ikke er mere tilbage af de gamle alger.

Når algebehandlingen er udført skal den have tid til at tørre og virke før vi tager hul på næste trin.

imprægnering af facade

#4 Imprægnering af facade

For at give algebehandling en ekstra hånd i fremtiden imprægnerer vi facaden, når algebehandlingen har haft tid til at trække ind og gøre sit arbejde. Imprægneringen er med til at gøre det endnu sværere for nye algeangreb at finde fodfæste på din facade, fordi den bliver vandafvisende og derfor ikke holder på fugten, som ellers er det algerne finder helt perfekt når det kommer til levesteder. Det er ikke alle overflader som har brug for at blive imprægneret efter behandling.

Abonnement på vedligeholdelse af faceden

Når behandlingen er overstået har du mulighed for at tilmelde dig et abonnement hos os, der betyder at vi kommer ud en gang årligt og genbehandler din facade med algebehandler. Det betyder, at du kan være sikker på at din facade forbliver algefri. Det er helt firvilligt om du ønsker at tilmelde dig denne ordning, men vi anbefaler helt sikkert at du i hvert fald overvejer det, for det giver et lang mere holdbart og pænt resultat i længden samtidig med at din facade ikke bliver så hurtigt slidt og nedbrudt på grund af fugt.

Prisen på facaderens

Vi vil rigtig gerne gøre det så let og overskueligt for dig som kunde, når du kommer ind på vores side. Derfor ligger priserne på vores behandlinger altid frit fremme, så du let kan danne dig et overblik over de omtrentlige udgifter. Priserne ligger som udgangspunkt således som du kan se i vores prisoversig.

Det vigtige at nævne er, at vores priser selvfølgelig nemt kan variere fra projekt til projekt. Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvad omfanget er. Vi bestræber os efter altid at skræddersy en løsning og en pris, som passer til din facade samt dit behov og budget.

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!