Marck fra Nætved gav 5 stjerner på Google
★★★★★
Fliserens næstved

Rigtig flot resultat! Vores fliser var fyldt med flisepest, og jeg var ærligt talt lidt i tvivl om vi hellere skulle få lagt ny belægning. Det er jeg rigtig glad for at vi ikke valgte! Fliserne ser igen rigtig fine ud og det har kostet en brøkdel af hvad det ville koste at skifte 175 kvm fliser

De bedste hilsner

Marck fra Næstved

Hanne Albertsen gav 5 stjerner på Trustpilot
★★★★★

“I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.”

Allan Sørensen fra Roskilde har givet 5 stjerner
★★★★★

“Jeg er virkelig overrasket over hvor flotte vores fliser kunne blive efter en rens. De kom til aftalt tid og der har ikke været en finger at sætte på deres arbejde. Jeg kan klart anbefale nanoclean.”

Hilsen Allan

Simon Salomonsson har givet 5 stjerner på Google
★★★★★

Vi bestilte Nanoclean til både at få lavet en facaderens, en fliserens og en algebehandling af vores tag. Vi havde en smule travlt, da vi skulle sælge vores hus og gerne ville have taget nye billeder. Nis fandt tid i kalenderen og klarede opgaven på under 2 dage. Det færdige resultat var rigtig godt og vi fik taget flotte billeder, som forhåbentligt får solgt vores hus. Nanoclean får en stor anbefaling herfra.

Jens og Mette fra Køge gav topkarakter
★★★★★

“Vi er meget tilfredse med det flotte resultat NanoClean har leveret og nyder vores “nye” fliser hver dag. Vi besluttede at få lavet fliserens fordi vores fliser begyndte at blive rigtig glatte.

Jens og Mette – Køge

Bestil et tilbud

Angiv opgave
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave