Algebehandling København

kyststrækninger er med til at gøre livet let for algebelægninger på fliser, facader og tage. Hos Nanoclean har vi taget kampen op mod algerne med professionel algebehandling i København.
Vil du gerne give dit hus en kærlig hånd og sikre dig, at det forbliver pænt i længere tid, så er en algebehandling et rigtig godt valg.
Ud fra en baggrund indenfor salg og renovering af huse blev grunden til firmaet lagt og derfor ved vi også, hvor stor indflydelse de udendørs overfader har på husets samlede udtryk..

 

Hvorfor vælge en algebehandling i København?

Der er rigtig mange grunde til at få algebehandlet din facade, dit tag og dine fliser. I København, hvor rigtig mange bor i områder, der ligger i nærheden af vand vil der være større potentiale for slemme algeangreb. For mange vil det som udgangspunkt være noget kosmetisk, fordi huset kommer til at se smukkere og mere velplejet ud efter en rensning og algebehandling, men der ligger flere ting i det.

1

Pæn overflade med en effektiv algebehandling

Når du vælger en algebehandling, vil vi i mange tilfælde anbefale, at du får den overflade der skal behandles renset først. På den måde kommer du algerne helt til livs og dit hus kommer til at se fantastisk ud.

2

Du undgår glatte fliser

Når algerne sætter sig på dine fliser ser det ikke alene trist og kedeligt ud, det kan også være rigtig farligt. Algerne bliver nemlig meget glatte, når vejret er vådt eller fugtigt. Med en algebehandling undgår du at glide, når du har travlt.

3

Dine overflade får længere levetid

Det er ikke bare algerne der kan slide på dine fliser, men også en for hår behandling. Mange kan fristes til at give fliserne en tur med en højtrykspuler, men det har i sidste ende den omvendte effekt, fordi den hårde behandling efterlader fliserne rå og ekstra modtagelige overfor alger og flisepest.

3

Salgsværdien på din ejendom bliver højere

Selv om det er en kosmetisk behandling vil en rens og efterfølgende algebehandling af de ydre flader gøre en kæmpe forskel på det indtryk huset gør på potentielle købere. Og hvem nyder ikke at drikke en kold øl på en terrasse, der ser ud som ny?

Vi sørger for en skånsom behandling

Hvis ikke algeangrebet har udviklet sig til flisepest, så kan en simpel algebehandling hvor vi skyder algemiddel ud over området være nok. Men er skaden allerede sket anbefaler vi ofte at rense den overflade, der skal behandles inden vi går i gang. Det betyder, at behandlingen får de bedste forhold og derved kan komme helt i bund hvor de små rester og sporer sidder og gemmer sig.

Når vi algebehandler bruger vi altid et middel, der er miljøgodkendt, men som stadig effektivt fjerne alle spor af alger på dine overflader.

Skal vi rense først?

Du finder alle priser på både rens og behandling her på siden og i langt de flest tilfælde er det en fordel at få gjort begge ting, for at opnå det bedst mulige resultat. Er du i tvivl om, hvorvidt vi skal rense før vi behandler, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os og høre, hvad vi anbefaler.

Vores priser!

Hvad kan vi ellers?

Algebehandling er kun en af de services vi tilbyder vores kunder. For at kunne opnå de bedste resultater hver gang tilbyder vi også mere gennemgående renoveringer og vedligeholdelsespakker.

Udover algebehandling klarer vi også fliserens

Hvis dine fliser er hårdt ramt af alger, flisepest og skidt, så er en algebehandling ikke altid nok, derfor anbefaler vi i visse tilfælde at du vælger en ’fuld pakke’, for at kunne på det optimale ud af behandlingen og forlænge den virkningen. En fliserens består af fire skridt:

  1. Fliserens – hvor alle de synlige belægninger fjernes
  2. Algebehandling – hvor vi fjerne alle de usynlige spor der er tilbage og sørger for, at alger mm ikke kommer tilbage med det samme
  3. Imprægnering – Med en imprægnering giver belægningerne endnu hårdere kår, fordi de ikke kan finde fugtige steder at slå rod
  4. Flisesand – fuldender følelsen af nylagte fliser og fylder op i de mellemrum der er blevet efter rensningen

Vi tilbyder enten at levere, fordel og igen fjerne overskydent sand ELLER blot at levere og lade dig stå for fordelingen af sandet, hvis du foretrækker den løsning.

Facaderens

Vil du gerne give din ejendom en kærlig hånd, så ydersiden kommer til at matche indersiden, så er en rens af facaden et godt sted at starte. Vi udfører den så skånsomt og grundigt som muligt og dit hus kommer til at stå som nyt!

Bestil et tilbud

Navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Email
Felt kræves!
Felt kræves!
Telefonnummer
Felt kræves!
Felt kræves!
Adresse
Felt kræves!
Felt kræves!
Post nr.
Felt kræves!
Felt kræves!
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Vedhæft meget gerne billeder af din opgave
Felt kræves!
Felt kræves!
Besked
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!